Jopas oli ryysis salilla. Ja taas siellä oli se perkeleen ukko, joka AINA omii koko penkin itselleen. No joo, ei siinä mitään kun ei ollut penkkipäivä tänään, mutta olisi muilla ehkä voinut ollakin. Tää äijä siis penkkaa jonkun tunnin aina putkeen. Sitten se on niin äijää, niin äijää ja ähisee ja puhisee ja murahtelee kuin mikäkin mesikämmen. Niin saatanan raivostuttavaa. Sitten se tuijottelee aika avoimesti, luulee varmaan etten esmes peilin kautta näe. Urpo mikä urpo.

Viikonloppuna en sitten tapojeni vastaisesti treenaakaan, huomenna olisi tarkoitus lähteä vähän viihteelle pitkästä aikaa ja krapulassa en todellakaan ala urheilemaan. Vaikkei olisi paha olokaan tai mitään, mutta jos on edellisenä päivänä otettu niin ehdoton no-no.
Clubbling.jpg

Kylläpäs taas väsyttää. En tiedä nukunko tarpeeksi sittenkään, yöunta kertyy n. 6 tuntia ja yleensä herään vielä ennen herätyskelloa. Päikkäreitä nukun silloin tällöin, maksimissaan tunnin. Harvemmin olen kyllä näin väsynyt, johtuisikohan vain suht rankasta ja hektisestä työviikosta, tällä viikolla on tullut paljon uutta asiaa ja niin pois päin.. Hmm.