Enpä olekaan taas aikoihin kirjoitellut. Eipä ole ollut mitään kirjoittamisfiilistä, tai sitten en yksinkertaisesti vaan jaksanutviitsinyt. Töissäkin ollut suht hektistä ja olenkin vain kotiin päästyäni kaatunut väsyneenä sänkyyn.

Paino on pudonnut taas yli kilon ja voitte vaan kuvitella kuinka hyvältä se tuntuu. Vieläkin paremman fiiliksen saa aikaan se, että tiedän ettei paino ole pudonnut minkään naurettavien dieettien tai paastoamisien takia, vaan laihtumisen eteen on tehty töitä ja ruokavalio on kunnossa. Täten myös tiedän sen, että tulokset ovat jokseenkin pysyviä (ellen nyt rupea sohvaperunaksi ja syö miten sattuu).

Viime viikolla en ehtinyt puntille kertaakaan, olin joko töiden takia liian väsynyt tai.. Niin, eipä siinä oikein muuta ollutkaan kuin töiden aiheuttama väsymys.
Tällä viikolla näyttää sentään paremmalta, olen puntilla ahkeroinut jo kahtena päivänä ja tarkoitus olisi vielä tänään illalla vetäistä reeni sillä aikaa kun poikaystävä on omissa harjoituksissaan.
Vatsalihaksetkin ovat alkaneet erottua paremmin kun tuota fläsää on  tuosta keskivartalosta lähtenyt :)
Voimapyöränkin olen ottanut nyt kokonaan treeniohjelmaani, ennen tein sillä vain hyvällä tuurilla pari kertaa viikossa. On se kyllä ihme vekotin, eipä turhaan kutsuta parhaaksi vatsalihasten treenaajaksi :)
Tänään ajattelin myös kokeilla ensimmäistä kertaa jandarutistuksia, saas nähdä mitä siitäkin tulee :D

Pistänpä tähän hieman minua motivoivia kuvia (jotka kaiken lisäksi aiheuttavat välittömän läääähhh-kuolausefektin "minäkin haluan!!!")

Suvi Myllymäki (siis voi että, katsokaa noita käsiä!)

image56.jpg

image57.jpg

Linda Fodor

attachment.php?attachmentid=11243&d=1114

spraybs.jpg

ngel%281%29.jpg

user.pjpeg

Else Lautala

IMG_5012.sized.jpg

F1000010.sized.jpg

Kyllä lihakset on sitten kauniita, ei voi muuta sanoa.