Juhannus sitten tuli ja meni. Oli ihan hauskaa joo, taisi tulla halailtua vessanpönttöäkin jossain vaiheessa aamuyötä. Söin hyvää ruokaa; täytettyjä tomaatteja ja lllihaa, mutta en yhtäkään makkaraa! Vaikka miehelle sanoinkin, että jos ostetaan niin ostetaan sitten jotain kevyttä. Heh, raukkaparka myöntyi tahtooni ja minä en edes loppupeleissä koskenut niihin ällöttäviin rasvakuoriin.

Lauantai olikin viime viikon ainoa lepopäivä, olin eilen sunnuntaina pelaamassa jalkapalloa sekä heitin n. 45 minuutin pyörälenkin. Nyt onkin sitten säären etuosa kipeänä, tiedä sitten mistä syystä :/

Ja ulkona tulee vettä kuin saavista kaatamalla. Piti lähteä katsomaan josko aleista löytyisi jotain (epäilen, mutta silti...) mutta en viitsisi tuohon sateeseen lähteä tarpomaan - minä kun en omista edes sateenvarjoa.

Moni muukin lisäkseni katsoi varmasti viime tiistain 4D:n näistä itsensä hengiltä syövistä ihmisistä. Oli kyllä jotakin niin järkyttävää että. Siis oikeasti, 33 000 kaloria päivässä! Hyi helvetti. Ja ällötti kaikki ne puolustelevat selityksetkin, ja sen leskinaisen vikinät siitä, että olisiko hänen mieluummin pitänyt kuunnella valittavaa miestä kuin olla tuomatta hänelle roskaruokaa? Sairasta.

Äh. Pääni on taas vaihteeksi aivan tyhjä enkä keksi mitään kirjoitettavaakaan :(